Ki van itt? | Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 30 fő) Pént. Szept. 27, 2024 10:46 pm-kor volt itt. |
|
| Város széli motel | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Jessica Frewer Boszorkány
Hozzászólások száma : 95 Join date : 2011. Oct. 21.
| Tárgy: Város széli motel Szomb. Okt. 22, 2011 4:49 am | |
| | |
| | | Theresa Ősvámpír
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Város széli motel Pént. Nov. 04, 2011 12:57 am | |
| Azt hiszi, hogy a nyomomban van, de a valóság az, hogy én mindig egy lépéssel előtte vagyok. Azt is tudom, hogy hol van most és mit csinál. Valószínűleg a romos épületben hagyott üzenetem olvassa, amiben közlöm vele, hogy itt várok rá. Már több órája itt ücsörgök a modernnek csöppet sem nevezhető motel 46-os szobájában. Húsz perccel ezelőtt még nem unatkoztam, de sajnos mindkét áldozatom elfogyott. Az első egy 30-35 év körüli krapek volt, aki nagyobb önbizalommal rendelkezett mint nemi szervvel, ezért a rövid előjátékunk után elfogyasztottam. A vére sem nyújtott felejthetetlen élményt, de minek pazaroljak? Ha már volt olyan kedves és meghívott egy italra az a minimum, hogy meghálálom és elfogyasztom ebédre. Hullája a teraszon pihen egy szőnyegbe csavarva. Második áldozatom egy tizennyolc év körüli zsenge fiúcska, akinek feje a kanapé előtt hever, összevérezve a padlót, teste pedig 5 lépéssel odébb a sarokban. Ő már finomabb fogás volt csak nagyon engedékeny és én utálom ha nem ellenkeznek, abban nincs semmi izgalmas. Fekete miniruhámban a kanapén ücsörgök és a whiskymet kortyolgatom. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit tud ez a lány és mit nem. Amikor megismerkedtünk nagy lehetőségeket láttam benne, azt hittem, hogy képes lesz túllépni kedvességén és naivitásán és mellém szegődik. Akkor a védelmem alá vettem volna és olyan feladatokkal ruháztam volna fel., ami segít abban, hogy felemelkedjek. De sajnos semmi nem így történt. Az én aranyos, mindenre elszánt bátyám úgy gondolta, hogy ideje pihennem egy kicsit, így sajnos nem volt időm kezelésbe venni Isát. Hogy mi történt amíg én porosodtam arról fogalmam sincs. Vagyis egy röpke vázlat van a fejemben, de az eredeti verziót nem ismerem. Annyi biztos, hogy mos egy a lány engem és testvéreimet is üldözi, de legfőbb célpontja Klaus. Bizonyára ez változni fog, ha megtudja, hogy nekem is ugyanaz a célom mint Niklausnak, csak a módszereim mások. Alig várom már ezt a találkozást. A lényeg a lényeg, hogy egy lépéssel mindig szegény kicsi Isabella előtt vagyok és elérkezett annak az ideje, hogy megállítsam. Megadom neki az esélyt, hogy válasszon köztem és a halál között. Ha megbánja minden bűnét és bocsánatot kér tőlem, akkor beveszem a bandámba és ha elértem a célomat bőségesen megjutalmazom, de ha úgy dönt, hogy inkább a hasonmás oldalán áll meg kell, hogy ölnöm. Sajnos senki nem maradhat életben, aki az én világuralomra törésemet veszélyezteti. Időközben a poharam kiürül és nekivágom a falnak. Imádok rombolni, öni és minden ehhez hasonló mókát. Felpillantok a falon heverő órára, aminek a mutatói lassan döcög előre. Ha jók a számításaim - amik mindig jók - akkor röpke 10 perc múlva személyesen is megpillantom azt a lányt, akiről a gondolatiam szólnak. | |
| | | Isabella Cohan Vámpír
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Város széli motel Pént. Nov. 04, 2011 2:44 am | |
| ~TheresaTheresa itt van a városban? Szegény Elena, ez a helyzet durvább, mint hittem. Theresaval szemben nem fogom tudni megvédeni, még akkor sem, ha tudom, hogy hogy kell megölni. De most neki miért is kellett idejönnie? Biztos vagyok benne, hogy Klaus mellett áll. Amikor megismerkedtem vele, már akkor is Klaus mellett állt, mindig is imádta a bátyját, tehát kizárt dolog, hogy most ellene lenne. Theresa nem az a békés lélek, aki úgy elvan a világban, ő pusztít és rombol. Azért van itt, mert segít Klausnak és nem nagyon tudomány rájönni arra, hogy mit akar tőlem. A célomat nem sokan tudják, feltett szándékom titokban tartani. Annak a boszorkánynak mondtam egyedül, hogy mit is akarok itt Mystic Fallsban. Nem árult el engem, főleg nem Theresanak. Egyáltalán honnan tudta, hogy én már itt vagyok? Utálom, hogy mindig egy lépéssel előttem jár. Ki nem állhatom, hogy erősebb nálam és emiatt mindent meg kell tennem, amit csak óhajt. Egy Ősivel van dolgom, ami már önmagában is veszélyes, hát ha még Theresaról van szó. Egyébként tetszenek a dolgai, mármint én sem vagyok különb, engem is a kegyetlenség jellemez a legjobban, de egy ilyen helyzetben, mint amiben most vagyunk, nem olyan biztos, hogy az ölés a legjobb módszer. Elena Gilbert a kulcs, mindenhez ő a kulcs. Ha most Klaus gondol egyet és megöli, ki tudja, hogy mit zavar össze. Szerintem nem lenne olyan jó ötlet, ha csak úgy, egy röpke felindulásból legyilkolnák. Ezért vagyok én itt. Védem Elenat, vagyis majd csak fogom, illetve kiderítem, hogy egyáltalán mi folyik itt. Jogom van tudni arról, ha Klaus ismét nagy dolgokról álmodik, Theresaval az oldalán. Összegyűrőm az üzenetet és elindulok a motel felé. Szerencsére erre a motelre pont emlékszem, így tisztában vagyok azzal, hogy merre kell mennem. Theresa biztos, hogy már rám vár, így sietnem kell. A 46-os szobába kell mennem. Theresa ott vár rám elvileg. Sietősre fogom a lépteimet, és szinte futok. Nem félek Theresatól, tudom, hogy ma még nem fog megölni és abban is biztos vagyok, hogy én sem fogom megölni, ugyanis még nincsenek meg a megfelelő eszközeim. Theresa azt csinál, amit csak akar, felőlem aztán világuralomra is törhet. Én nem fogom ebben sem megakadályozni, sem segíteni, mivel szerintem ez hülyeség. A világban még oly sok olyan lény van, aki szeretne vezető lenni. Theresanak mindenkivel szembe kellene néznie. Kétlem, hogy erre képes lenne, bár ki tudja, lehet, hogy egy Ősitől még ez is kitelik. Kíváncsi vagyok, hogy mit akar most éppen tőlem. Nem hiszem, hogy segítenem kell neki, inkább csak annyit akar majd, hogy én mit keresek itt. Vajon mennyire elszánt? Képes lenne megkínozni azért, hogy elmondjam, amit tudok? Nem tudok olyan sok mindent, egyelőre még, de majd egy nap fogok. Elena a kulcs, ennyi biztos. Őt meg kell védeni! Megállok a 46-os szoba előtt és sóhajtok egy jó nagyot, majd benyitok. Theresa pedig, mint mindig, most is olyan idegenen néz rám, mintha nem tudná, hogy ki vagyok, vagy mintha nem számítana rám. Hihetetlen, hogy ezt csinálja. Belépek, elmosolyodom, amolyan tipikus Bellaként, majd megfordulok, de meg is állok. Nem fogok neki behódolni. Tudja jól, hogy ha megöl, akkor nagyon sok mindent veszít. Biztosra veszem, hogy nem fog. Ennél azért jóval okosabb a hölgy, nem most kezdte. Köhentek egyet, majd lágy hangon, szinte suttogva, megszólalok, miközben farkasszemet nézek vele: - Szia Theresa. | |
| | | Theresa Ősvámpír
Hozzászólások száma : 18 Join date : 2011. Nov. 01.
| Tárgy: Re: Város széli motel Vas. Nov. 06, 2011 11:41 am | |
| Tíz, kilenc, nyolc, hét... számolom magamban a másodpercek és pont ebben a pillanatban hallom meg valaki felfele tartó lépteit. Más nem lehet csak Bella. Az, hogy eljött ide nem jelent mást csak azt, hogy hatással vagyok rá. Retteg tőlem, kíváncsi rám, érdeklem őt és bizonyítani akar. Halvány mosoly terül szét az arcomon és farkasszemet nézek az ajtóval. A lépések egyre erősödnek én pedig eltüntetem arcomról a vigyort és semmit mondó arccal nézem az ajtót, amelyik bármelyik pillanatban kinyílhat. Vajon mennyit változott Isa az elmúlt évek alatt? Még mindig tudok rá hatással lenni vagy teljesen átadta magát a jónak? Mit tud rólam és a testvéreimről? Mit keres Mystic Fallsban? Azt hiszem lesz mit megbeszélnem vele, és remélem, hogy szép szóval is fog menni és nem kell erőszakot alkalmaznom rajta. Nem akarok kifáradni, most ettem szóval, pihennem kell egy kicsit. Gondolataimból a hátracsapódó ajtó ráz ki. Még mindig semmit mondó tekintettel ülök a kanapén, és szinte levegővétel nélkül nézem ahogy a semmiből előbukkan az a lány, akit hosszú órák óta várok. Köszönését egy fejbiccentéssel fogadom, éreznie kell, hogy a kezemben van az irányítás. - Elnézést, hogy ilyen rendetlenség fogad, de tudod hosszú volt ez a néhány óra, és ismersz... szórakozni volt kedvem Utalok halvány vigyorral a képemen a rumlira ami várta. Felállok az ülőhelyemről és egy óvatos rúgással arrébb röpítem az áldozatom fejét és a lehető legközelebb megyek hozzá. - Nem sokat változtál az évek során kislány. A szürkeséged mellett még a jó oldalon is állsz? Nagyot csalódtam benned Bellacska. Nevét ironikusan ejtem ki, az az elsődleges célom, hogy érezze, hogy ki irányít, csak így tudom elérni a céljaimat. - De nem azért hívtalak ide, hogy a szürkeségedről beszéljek, vagy, hogy tanácsokat adjak a jóság ártalmairól. Gondolom észrevetted, hogy egy lépéssel előtted járok. Van még mit tanulnod, mert elég sok bakit hagy magad után, de azért egy kezdőhöz képest nagyon ügyes vagy. Na de térjünk a lényegre. Első kérdésem nem más mint, hogy mit keresel Mystic Fallsban? Remélem nem az a célod, hogy keresztbe tegyél Klausnak és most már nekem is. Legyen eszed aranyom. Monológom közben a kis asztalhoz sétálok és töltök a vámpírlánynak egy kis whiskeyt, amit a mondani valóm után át is adok neki. - Egészségedre! Vigyorgom és szinte azonnal felhajtom az én italomat, és a válaszára várok.
A hozzászólást Theresa összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Nov. 08, 2011 12:46 am-kor. | |
| | | Isabella Cohan Vámpír
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Város széli motel Hétf. Nov. 07, 2011 7:52 am | |
| ~TheresaMégis hány évesnek néz, háromnak? Azt hiszi, hogy én egy kezdő, hülye kis szőke liba vagyok? Hát, akkor nem ismer. Theresa hangneme nem tetszik, és igazából az sem, amit mond. Nem válaszolok, hagyom, hogy minden feszültséget kiadjon magából. Tudom, hogy el akarja velem hitetni, hogy képes lenne megölni, ami nem túl kedves tőle. 966 éves vagyok, akár tetszik neki, akár nem, van némi tapasztalatom. Igazság szerint sért az, ahogy velem beszél. Annyi átbálozott éjszaka után, képes ilyesmire? Én, ha nem is a legjobb, de bizony barátnőmnek tartottam. Mélységesen csalódtam benne. Nem mutatom ki, hogy mennyire megbántottak a szavai, mert a végén még valami érzelgős, gyenge vámpírnak tart. Nem rejtettem soha véka alá, hogy emberségem egy részét megtartottam, csak hogy legyen értelme az életemnek. Viszont egy részét el kellett, hogy dobjam, mert a kettő együtt nem fér össze. Nem lehetek az egyik pillanatban kedves, a másik pillanatban meg vad és durva, néha egyenesen szadista. Szerintem nem fér ez mind össze. Theresa viselkedése nem elfogadható. Ismerem, ezért tudom, hogy nagyon kegyetlen is tud lenni, a poén ebben csak az, hogy élvezi, hogy úgy viselkedhet. Azonban abban reménykedtem, hogy ma, azért, mert én vagyok a drága Isa-ja, nos, ezért kedvesebb lesz, vagy legalábbis megpróbál az lenni. Tévedtem. Elveszem a poharat és mielőtt beszédbe kezdenék, lehajtom. Egy ital nem fog ártani. - Nem teszek keresztbe senkinek sem, Theresa. Remélem, tudod, hogy én Svájchoz hasonlóan, semleges vagyok. Csupán azért vagyok most itt, mert érdekel, hogy mi fog történni. Magam miatt vagyok itt, féltem az életem.Ez részben igaz is. Nem hazudtam Theresanak, csak éppen nem mondtam el mindent. Egyébként sem hiszem, hogy az én magánéleti gondjaim érdekelnék. Kétlem, hogy arra kíváncsi, hogy mi van velem. Inkább csak azt akarja tudni, hogy ki által kerültem ide, ki az, aki mesélt nekem arról, hogy mi folyik itt. De nem fogom neki elmondani, mivel az, aki mondta nekem, az itteni helyzetet felvázolva, hogy mi lesz a jövőben, halott. A poharat lerakom a kisasztalra és körbenézek. Hát igen, tipikus Theresa. Még mindig kicsit hihetetlen, hogy képes volt idáig eljönni, csak azért, mert a bátyja mellett áll. Ő tudja magáról, hogy nem a jók oldalán áll, vagyis a jó oldalon, mert a kérdésében megfogalmazta ezt. Tisztában van azzal, hogy ami itt zajlik az botrányos, csak éppen nem érdekli, ami teljesen normális tőle. Theresat mindig is kicsit furcsának tartottam. Ettől függetlenül, én nagyon bírom. Tudnia kell viszont, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek ma magyarázatot kell adnia. - És te drágám, te miért vagy itt? Klaus után jöttél? Már a városban van? Vagy érdekel téged esetleg az idősebbik Salvatore testvér…Igen, sok dolgot tudok. Körülbelül minden tudok és félek. Rettegek attól, hogy a világ Klaus hadseregévé válik. Én nem leszek az-az alkalmazott, akit egész nyugodtan pattogtathatnak. Én a magam ura vagyok és ezt sem Theresa, sem Klaus nem fogja megakadályozni. Lehet, hogy ők azt hiszik, hogy nekik jár minden hatalom, de nekem úgy rémlik, hogy Mikael sokkal befolyásosabb, szerintem inkább vele kellene erről elbeszélgetniük. Természetesen csak az után, hogy valaki felébresztette. Huncutul mosolyodom el, mint aki olyasvalamit mondott, amit nem volna szabad megemlíteni. Nem fogom vissza magam, mert nem Theresatól félek, hanem attól, hogy egy nap rabszolgává válok. Nem engedhetem. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Város széli motel | |
| |
| | | | Város széli motel | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |