Rebekah Ősvámpír
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2011. Oct. 27.
| Tárgy: Rebekah Csüt. Okt. 27, 2011 6:59 am | |
| ~ Rebekah ~"Az élet egy játék: Éld, élvezd, és játssz."~ 18/3200 ~ Vámpír ~ Nő ~ Claire Holt ~once upon a time...Az élet sosem egyszerű, főleg egy olyan lánynak, mint amilyen én vagyok. Nekem sem volt egyszerű az életem, talán, azért mert gazdag családba születtem. Nem csak én voltam az egyedüli gyermek, több testvérem volt, de leginkább Klaus-hoz álltam a legközelebb. Eredeti vámpír vagyok, aki nem csak szabad szellemű, de még gyönyörű is. Ezt hívják túlzott önbizalomnak nem de? Azt hiszem nálam nem, mert ez az igazság. Egykori szerelmem Stefan Salvatore, aki természetesen szintén vámpír. Bár Klaus csak a féltestvérem, ugyan úgy szeretem őt is. Kifogástalan a képességeim is persze. Az ösztöneiben megérzem, ha mások hazudnak. 1920-ban Klaus-sal Chicago-ban voltam, ebben a városban történnek eszméletlen események. Itt ismerkedtem meg Stefan-nal, aki elsőre megtetszett. Közel kerültem Stefan-hoz az idő alatt, de aztán Klaus miatt elidegenedtem Stefan-tól és nem igen tartottam vele a kapcsolatot. Stefan-nal akartam lenni, és ezt közöltem Klaus-sal is. Klaus-nak elmondtam, hogy nem akarok vele maradni és a családdal, külön életet akarok, méghozzá Stefan-nal, és a lehető legnormálisabbat is. Klaus persze miért is hagyta volna ezt nekem. Ultimátumot kaptam tőle, hogy válasszak, vagy ő vagy, a szerelem, vagyis Stefan. Nem tetszett nekem az, hogy ultimátumot kaptam. Teltek az évek és én Klaus-sal maradtam persze, egyelőre mi mást is tehettem volna. Klaus-tól egy ideig nagyon is függtem, de idő után elkezdtem függetleníteni magamat tőle. Persze nem érdekelt hogy teszem, de az volt a célom, hogy teljes életet éljek, amibe ne avatkozzon bele más. És többek között ezt el is értem. A családunkban mindig is történek olyan események, amiket nem akartunk. Például ott volt, hogy Klaus-t tőrbe csalta egy gyönyörű, bájos nő, még pedig Charlotte Petrova. Ki hitte volna, hogy egy angyalarcú lány ilyen szörnyűségekre képes. De a mi családunkat sem kell félteni. Charlotte sikeresen majdnem tönkre tette a családunkat, de aztán még sem sikerült neki. Voltak a családunkban szerelem, csalás, ármány, és nem utolsó sorban árulás is. Belőlem ellenszenvet váltott ki szinte mindenki ezek után. Leginkább Stefan kötött le most, és az iránta táplált érzelmeim. Stefan-ba beleszerettem már a legelején, de nem ismertem be magamnak, mert nem akartam úgy járni, mint a testvérkém. Bizony a szerelem számomra nem valami jó dolog, de ez nem azt jelenti, nem lehetek szerelmes. Íme rá az élő példa, hogy még én is szerelembe eshetek, ebbe a rossz csapdába, amit az élet állít elő mindenkinek. Stefan nem értett egyet a mi életünkkel, és emiatt is ellenkezett velem. Én nagyon nem szeretem ezt, és ennek hatására volt az, hogy többet nem találkoztam vele. Legalábbis egy ideig nem. Klaus Mystic Falls-ba ment Elena miatt, ha jól tudom ő Charlotte egyik leszármazottja. Teljesen ugyan úgy néz ki, mint a kis elkényeztet nőszemély. Nem tudom mit csinált ott és nem is érdekelt egy huzamosabb ideig. Amíg Klaus elvolt a játékaival addig én éltem a kis életemet, szórakoztam, öltem, játszadoztam, akivel csak akartam. Mire nem képes az ártatlan arc, és a szemérmetlenség egyben. Viszont amit megtudtam, hogy Klaus-Stefan-nal van én is abba a városba mentem. Ahogy betettem a lábam az első dolgom Klaus kellett volna, hogy legyen, de inkább az az ötletem támadt, hogy bejelentem, hogy itt vagyok mindenkinek. Ezért amikor megpillantottam egy ifjú fiatal srácot azonnal odasétáltam mellé. Bájosan rámosolyogtam, és elcsábítottam, és ami ezután jött az persze nem az öröm volt, hanem inkább a halál. Azonnal a nyakának estem és kiittam belőle a vért. Tökéletes kezdés volt, és még jó kedvem is volt. A következő dolgom persze Klaus volt. Ideje volt meglátogatnom őt is. Voltak dolgok, amik nagyon nem tetszettek nekem. Már pedig az, hogy Stefan beleszeretett egy kis városi fruskába: Elena Gilbert-be, aki olyan volt, mint Charlotte. Biztos vagyok benne amilyen ártatlannak, tűnik olyan szemtelen, és cinikus is. Amikor megtudtam, hogy ő létezik, már utáltam őt. A kis Caroline-ról már nem is beszélve. A napom tökéletesről leromlott, de nem érdekelt. Ebben a városban maradok, már csak azért is, mert itt van az a férfi, akire kíváncsi voltam, még pedig Stefan. Nah meg, hogy tönkre tegyem a tündére Elena, és a barátai életét. És ha már itt tartunk Mystic Falls vigyázhat, mert ha eddig azt hitték Katherine a legrosszabb vámpír a világon, akkor csak várjanak, míg megismernek engem. | |
|
Jessica Frewer Boszorkány
Hozzászólások száma : 95 Join date : 2011. Oct. 21.
| Tárgy: Re: Rebekah Pént. Okt. 28, 2011 9:27 am | |
| Rebekah, tetszett az írásod, így nincs is más dolgom, mint hogy elfogadjalak!Jó játékot! | |
|