Original Legend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Give in to your appetite.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
Caroline Forbes 000s4fhs
Elena
Caroline Forbes Tumblr_lizs0vhzno1qd18f6o1_500_www.kepfeltoltes.hu_
Jessica
Top posters
Jessica Frewer
Caroline Forbes I_vote_lcapCaroline Forbes I_voting_barCaroline Forbes I_vote_rcap 
Elena Gilbert
Caroline Forbes I_vote_lcapCaroline Forbes I_voting_barCaroline Forbes I_vote_rcap 
Stefan Salvatore
Christopher
Marion de Fleux
Theresa
Charlotte Petrova
Tyler Lockwood
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (31 fő) Hétf. Nov. 04, 2024 2:10 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Prison - éld az életed.
Caroline Forbes Icon_minitimeSzer. Feb. 01, 2012 3:47 pm by Vendég

» The Year of the Originals
Caroline Forbes Icon_minitimeKedd Jan. 24, 2012 9:58 am by Vendég

» Elizabeth Loren Burchard
Caroline Forbes Icon_minitimePént. Jan. 20, 2012 6:17 am by Elizabeth Burchard

» SweetPoison -/Odaát és Vámpírnaplók FRPG\-
Caroline Forbes Icon_minitimePént. Jan. 13, 2012 3:14 am by Vendég

» Twilight after dark
Caroline Forbes Icon_minitimeSzer. Dec. 07, 2011 2:30 pm by Vendég

» Frances University
Caroline Forbes Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 4:09 am by Vendég

» Breaking Dawn
Caroline Forbes Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 10:15 am by Theresa

» Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól
Caroline Forbes Icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 10:04 am by Vendég

» Játékot! Most!
Caroline Forbes Icon_minitimeSzer. Nov. 23, 2011 12:23 am by Caroline Forbes

A hónap nagyjai
Caroline Forbes Noi_www.kepfeltoltes.hu_
Caroline Forbes Ferfi_www.kepfeltoltes.hu_
Caroline Forbes Par_www.kepfeltoltes.hu_

Caroline Forbes

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Caroline Forbes
Vámpír
Vámpír
Caroline Forbes

Hozzászólások száma : 8

Caroline Forbes Empty
TémanyitásTárgy: Caroline Forbes   Caroline Forbes Icon_minitimeCsüt. Okt. 27, 2011 1:07 am

Caroline Forbes Tumblr_lstz2x5uqE1r1vmkh
~ Caroline Forbes ~
"You have two hands. One to help yourself, the second to help others."
~ 18 ~ vámpír ~ nő~ Candice Accola ~

once upon a time...
Nem több mint 18 évvel ezelőtt megszülettem Mystic Fallsban, Elizabeth Forbes a seriff lányaként. Apámmal elváltak nem sokkal születésem után és mivel olyan kifogása volt, hogy neki nem megy a kisvárosi élet. Anyámnak viszont eszébe sem jutott elmenni innen. Liz, nem annyira szereti a kisvárosokat, ezért nem értettem miért nem tart apával velem együtt. És sokáig nem is értettem...de később rájöttem és legfőképp a munkája végett. És ezzel nem csak a serifségére gondolok hanem az alapító családokban való helyére. Persze a mi családunk is ide tartozik... Ami szerint vámpírokat kell kiirtani a városból. De egy valami ami nekem soha nem tetszett, hogy nagyon rendmániás. Mármint túlzottan...nem csak mint a többi anyuka ahogy szokott lenni legtöbb családnál, hanem sokkal jobban ami igencsak idegesítő tudott lenni. Bár egy idő után hozzá lehet szokni, de így is nehezen. Visszatérve apához, ő New Yorkba született és úgy hiszem újra megnősült.
Na beszéljek kicsit magamról is, szóval a középiskolában két nagyon jó barátnőm van akiket nagyon szeretek, ők pedig Elena és Bonnie. Sajnos Elenának a szülei meghaltak egy balesetben két évvel ezelőtt, és nem sok kellett volna, hogy ő is szüleivel tartson de végül túlélte. Aminek én örültem és próbáltam segíteni neki nagy fájdalmában. Bonnie pedig mint kiderült egy boszorkány. Előlünk nem titkolta bár bevallom elejében nem hittem túlzottan neki, egészen addig míg be nem mutatta tudományát. Nagyon fantasztikusnak találtam, ahogy Elena is. Viszont mikor visszatértünk az iskolába és vége lett a nyárnak, egy új sráccal bővült az osztályunk. Méghozzá ez a személy Stefan Salvatore, aki bődületesen jó pasi, és valljuk be megpróbáltam felkelteni a figyelmét, de végül feladtam mert ő csak Elena felé érdeklődött. Amit végül nem is bántam mivel barátnőmnek szüksége volt rá, hogy fel tudja dolgozni szülei halálát. Na meg felbukkant a híres másik Salvatore, azaz Damon és igencsak összeszűrtük a levet. Csak egy baj volt vele, hogy játékszernek használt szó szerint. Egyfolytában megigézett és én azt csináltam amit ő mondott. Ám erre kicsit később jöttem rá. Mivel Elena beszélt Damonnal, hogy hagyjon békén. És az idősebb Salvatore végül békén is hagyott de én nem emlékeztem semmire, egészen addig ameddig Katherina át nem változtatott. De ez ismét későbbi történet. Miután Engem békén hagyott Damon, egy kristály miatt amit én odaadtam Bonnienak, ő lett a következő célpontja. Csakhogy barátnőm már ekkorra tudta elég jól használni erejét és ki is használta maximálisan, ezért sikerült elintéznie Damont.
Viszont ez nem volt elég neki, mivel ú ötlete támadt, méghozzá, hogy felhozza a sírból régi szerelmüket Stefannal. Persze ebbe senki sem akart beleegyezni ezért elvetemedett ötletekett szőtt míg nem kénytelen volt beleegyezni Bonnie is a segítségbe és nagymamája is. Mint megtudtuk Bonnie őse Emily alkut kötött Damonnal, hogy amennyiben Damon megvédi a leszármazottait, segít neki felnyitni a sírt. Eközben én beleszerettem Mattbe aki Elena exe. De Elenát persze ez nem zavarta, mert azt szerette volna, hogy Matt boldog legyen velem. Sikeresen össze is jöttem új szerelmemmel, de úgy éreztem, ő nem belém szerelmes, hanem az ex barátnőjébe.
Az alapító családok megszervezték a szokásos bált ami a végére nem valami jól alakult. Valamiért Elena elküldött minket Mattel és Taylerrel, de miközben hazafelé siettünk baleset ért bennünket. Én kórházba kerültem, súlyos sérüléssel, de szerencsére a fiúknak nem lett komolyabb bajuk. Elena megkérte Damont, hogy adjon nekem a véréből mert nagyon féltett. És Damon adott is...csakhogy ez nem éppen jól sült el mert később bejött Katherine, akiről azt hittem Elena, mert dettó ugyanúgy néznek ki ezt nem tagadom. Azt mondta adjak át egy üzenetet Stefannak. Teljesen összezavarodtam, mert hát minek kell átadnom, ha úgyis találkoznak. Az üzenet: A játék elkezdődött. Miután kimondta-e szavakat egy párnával megfojtott...megölt! Ám de nem sok időre rá felébredtem. Méghozzá úgy, hogy megkezdődött az átváltozásom vámpírrá. Mivel Damon vére még mindig bennem volt. Ekkor persze minden eszembe jutott amit az idősebb Salvatore művelt velem, hogy csak játékszernek használ és hányszor ivott a véremből. Nagyon utáltam elejében, de végül valamennyire most már kijövünk egymással, ahogy Stefannal is. Viszont nem igazán bírtam emberek között, ebben Stefan segített. De jobbnak láttam Mattel szakítani, mivel a sok titkolódzás elég alaposan megrontotta a kapcsolatunkat. Leginkább Bonnie akadt ki az átváltozásomon, majdnem sikerült is neki megölni Damont. De sikerült leállítani...azt hitte ő változtatott át. Miután megtudta Katherinat nem örült neki ahogy a testvérek sem és Elena sem. A boszorkány barátnőmnek sikerült csinálnia egy gyűrűt amivel a napon is járhatok. Igazából nem éppen szívesen csinálta, mert utálja a vámpírokat. De viszont engem nem akart elveszíteni.
A következő bonyodalom akkor jött mikor Elena vér szerinti anyja visszatért, aki persze Damon által lett vámpír. Jenna is teljesen kiakadt ezen, mert mint kiderült akkori barátja Alaric felesége volt Isobel. Viszont Isobel és Jenna meghalt. Jenna legfőképp Klaus miatt, aki egy hibrid. Azaz vámpír és vérfarkas egyben. Klausnak legfőbb vágya, hogy utódokat tenyésztjen...nem akar annyira egyedül lenni. Hamarosan anya rájön, hogy vámpír vagyok, de végül mégis megment apámtól aki visszatér, hogy "kigyógyítson". Nagy meglepetésemre új pasim lett, méghozzá Tayler. Akit egyre jobban kezdek megszeretni. Azt hiszem már bele is szerettem teljesen.
Egy vérfarkasnak azonban sikerült megharapnia Damont, aki persze mindent elkövet, hogy ne halljon meg. Éppen az utolsó pillanatban sikerül Stefannak és Klausnak elküldeni az ellenszert, azaz a hibrid vérét. Viszont ezért cserébe Stefannak Klaussal kellett tartania, aki pedig teljes mértékben megváltoztatta. Megérkezett közben Rebekah is, és hárman átváltoztatták Taylert is hibriddé, Elena vére segítségével. De Tayler sajnos, ennek hatására kezd nagyon különössé válni. Klaus egy időre elszökött de Stefant és Rebekaht, ránk hagyta, hogy őrizzék Elenát és Taylert.
Vissza az elejére Go down
Elena Gilbert
Admin
Elena Gilbert

Hozzászólások száma : 56

Caroline Forbes Empty
TémanyitásTárgy: Re: Caroline Forbes   Caroline Forbes Icon_minitimeCsüt. Okt. 27, 2011 5:10 am

Üdv, köztünk barátosném Razz Az előtörténetedet imádtam, elfogadva! Jó játékot Razz
Vissza az elejére Go down
https://original-legend.hungarianforum.com

Caroline Forbes
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Original Legend-
Ugrás: