Isabella Cohan Vámpír
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Oct. 24.
| Tárgy: Isabella Cohan Hétf. Okt. 24, 2011 8:49 am | |
| ~ ISABELLA SOFÍA COHAN ~"Minden nő mögött ott áll a férfi, aki ribanccá tette..."~ 17(966) ~ vámpír ~ nő ~ amber heard ~once upon a time...Ebben a teremben nekem mindenki kispályás. Tudjátok ki lenne a kihívás? Mondjuk egy nálam idősebb vámpír. Bár, már őket sem tartom nagy számra. Párnak megadtam magam és azt kell mondjam, hogy kimondottan pocsékak az ágyban. Jónak ígérkeznek, aztán csak csalódsz bennük. Tehát, ebben a teremben nincs olyan, aki okozhatna nekem egy kis örömet, tovább kell mennem. Egyáltalán mit is keresek én itt? Jah, meg is van: egy régi ismerősömet jöttem meglátogatni. Ez úgy hangzik, mintha valami elmegyógyintézetbe jöttem volna, de ez valójában nem rossz hely, sőt, a férfiak imádják. Ami engem illet, nos én csak látogató vagyok. A lény, akivel ma találkozni fogok, mindig itt van, mert a saját lányait őrizgeti és nevelgeti, szóval mondhatom azt, hogy itt dolgozik. Azt kérte tőlem, hogy jöjjek el ide és itt majd mindent el mond nekem, amit csak tudni akarok, ha cserébe hozok neki valamit. Nos, ez a valami nem olyan nehezen beszerezhető. Csak egy karkötő kellett neki, amit én már évszázadok óta őrizgetek. Elhoztam neki és cserébe elárulja nekem, hogy hogyan lehet megölni egy Ősvámpírt, Michael segítsége nélkül. A termek mind pirosak és mindből szexuális zene hallatszik. Engem nem izgat fel ez a fajta móka, de hátha az embereket igen. A férfiak egyébként is igen befolyásolható teremtmények. Az előbb elhaladtam egy olyan terem mellett, ahol férfiakért fizettek a nők. Nem tetszett annyira, amit láttam, törzsvendég biztosan nem leszek. Ám úgy gondolom, hogy nem lehet túl rossz szexel keresni a pénzedet. Mondjuk ha kényszerből kellene csinálnom, lehet, hogy nem lenne túl jó. Sosem értettem ezeket a nőket, nem hogy a férfiakat. A legtöbben szépek, csinosak, vonzóak, miért kell itt lenniük, miért nem tudnak a kinti életben állást keresni maguknak? Mindig is voltak kurtizánok, tudom, hogy ők az életem velejárói, csak nem értem őket. Elsiet mellettem egy magas, fekete hajú szépség, akin nincs felső és közben azt kiabálja, hogy itt van egy törzsvendég. Én azonban nem figyelek rá, tovább haladok, egyenesen a szobáig. Ebben a szobában senki sem lesz, csak én és a boszorkányom. Nem tagadom, kicsit izgatott vagyok. Ez hatalmas információ, ilyesminek a birtokában lenni már veszélyes, bár tudom, hogy nem valószínű, hogy engem bárki meg tud ölni. Lehet, hogy kívülről egy kis hülye, ártalmatlan szőkének tűnők, de aki csak egy picikét is ismer, az tudja, hogy a hobbim az élveboncolás. Mikor a szoba elé érek, megállok. A kísérőm, aki egészen idáig hűségesen loholt mögöttem, némán megfordul és elmegy. Felemelem a karkötőt és méregetni kezdem. Vajon mi olyan különleges ebben a vacakban? Nem értem, hogy miért kell neki. Biztosan valami hülye boszorkány trükk, amire én, vámpír lévén, soha nem fogok rájönni. Egyébként pedig annyira nem érdekel. Örülök, hogy megszabadulhatok ettől a karkötőtől, mert csak teher nekem. Egészen eddig vigyáztam rá és óvtam, de alig várom már, hogy át adhassam neki és ne kelljen továbbra is ilyesmikkel foglalkoznom. Most csak egyetlen célom van: védelmeznem kell a hasonmást, vagyis Elena Gilbertet, aki azon a híres vámpírtanyán lakik. És hogy miért is kell nekem ezt tennem? Nos azért, mert senki sem fogja megtenni és meg fog halni. Damon Salvatore nem tudja Klaussal szemben megvédeni. Hiába él Charlotte, ha nem megy Elenanak segíteni. Én viszont útban vagyok, csak kell egy kis kisegítés, hogy vész esetén mit tegyek. Félre ne értsetek, általában nem vagyok kedves. De a vámpíroknak meg kell tanulniuk beolvadni az embereket világába, mert ez az ő helyük. Nem leigázni kell őket, hanem magunkhoz szoktatni. Az viszont, amit Klaus csinál, az egész hülye átokkal kezdve, a Katerinas szenvedésein keresztül, egészen a fiatalabbik Salvatore magához láncolásáig, tűrhetetlen. És hogy honnan vagyok olyan jó informált? Nos, ez maradjon az én titkom. De egyet nagyon jól jegyezz meg: útban vagyok Mystic Falls felé. Huncutul mosolyodom el, majd gyorsan be is nyitok a szobába. | |
|
Isabella Cohan Vámpír
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2011. Oct. 24.
| Tárgy: Re: Isabella Cohan Kedd Okt. 25, 2011 5:04 am | |
| | |
|
Elena Gilbert Admin
Hozzászólások száma : 56 Join date : 2011. Oct. 21.
| Tárgy: Re: Isabella Cohan Kedd Okt. 25, 2011 5:38 am | |
| Karakterlapod nagyon tetszik, elfigadva! Foglalj avatárt, aztán nyomás játszani | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Isabella Cohan | |
| |
|