Original Legend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Give in to your appetite.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
Elena Gilbert 000s4fhs
Elena
Elena Gilbert Tumblr_lizs0vhzno1qd18f6o1_500_www.kepfeltoltes.hu_
Jessica
Top posters
Jessica Frewer
Elena Gilbert I_vote_lcapElena Gilbert I_voting_barElena Gilbert I_vote_rcap 
Elena Gilbert
Stefan Salvatore
Christopher
Marion de Fleux
Theresa
Charlotte Petrova
Tyler Lockwood
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Ki van itt?
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (31 fő) Hétf. Nov. 04, 2024 2:10 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Prison - éld az életed.
Elena Gilbert Icon_minitimeSzer. Feb. 01, 2012 3:47 pm by Vendég

» The Year of the Originals
Elena Gilbert Icon_minitimeKedd Jan. 24, 2012 9:58 am by Vendég

» Elizabeth Loren Burchard
Elena Gilbert Icon_minitimePént. Jan. 20, 2012 6:17 am by Elizabeth Burchard

» SweetPoison -/Odaát és Vámpírnaplók FRPG\-
Elena Gilbert Icon_minitimePént. Jan. 13, 2012 3:14 am by Vendég

» Twilight after dark
Elena Gilbert Icon_minitimeSzer. Dec. 07, 2011 2:30 pm by Vendég

» Frances University
Elena Gilbert Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 4:09 am by Vendég

» Breaking Dawn
Elena Gilbert Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 10:15 am by Theresa

» Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól
Elena Gilbert Icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 10:04 am by Vendég

» Játékot! Most!
Elena Gilbert Icon_minitimeSzer. Nov. 23, 2011 12:23 am by Caroline Forbes

A hónap nagyjai
Elena Gilbert Noi_www.kepfeltoltes.hu_
Elena Gilbert Ferfi_www.kepfeltoltes.hu_
Elena Gilbert Par_www.kepfeltoltes.hu_

Elena Gilbert

Go down 
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert
Admin
Elena Gilbert

Hozzászólások száma : 56

Elena Gilbert Empty
TémanyitásTárgy: Elena Gilbert   Elena Gilbert Icon_minitimeVas. Okt. 23, 2011 6:17 am

Elena Gilbert Tumblr_lls4bz1piO1qfw7zw
~Elena Gilbert~
"Ha akarjuk, ha nem, az elengedés az élet része."
~ 18 ~ ember ~ nő ~ Nina Dobrev ~

once upon a time...
Még sosem láttam Damont ennyire dühösnek. Nem akartam felmérgesíteni, utálom ha így viselkedik. De persze tőle nem is lehet mást várni. Mindig ilyen utálatos, magának való, idióta fog maradni, de azt hiszem, hogy éppen így szeretem. Amikor a falba vágta a kezét, megrémültem. Eddig még sosem féltem tőle, de akkor igen. Borzasztóan fájtak a szavai, de igaza van. Mindenben.
- Mert valóban fontos vagy nekem! Az a csók... hiba volt. Én is hibázhatok, nem? - Miért beszél így velem? Tényleg ezt érdemlem? Igen... ezt. Nem helyes amit teszek. Nem tudom eldönteni, hogy mit érzek és mit nem, vagy mit akarok és mit nem. Undorodok saját magamtól. Bele sem tudok gondolni, hogy mi lesz ha Stefan sosem jön haza.
- Miféle szánalomról beszélsz? Egyáltalán nem gondoltam olyasmire. Damon... hogy gondolhatsz rólam ilyent? - Az összes szidása közül talán ez fájt a legjobban. Ilyenre és sosem lennék képes. Vagy mégis? Mióta Stefan elment nem vagyok önmagam az igaz. De ilyent... sosem tennék. Főleg nem Vele. Igazából én sem tudom, hogy mi járt akkor a fejemben. Nem gondoltam semmire, csak cselekedtem. Most már belátom, hogy hiba volt. Hatalmas nagy hiba. Legszívesebben a föld alá süllyedtem volna szégyenemben. - Hogy mondhatsz nekem ilyeneket? Én nem használok ki senkit, ezt Te is tudod! - Szívem szerint jó alaposan felképeltem volna, de mégsem tettem, pedig megérdemelte volna. Bármit eltűrök, de ezt nem! Annyira ismerhetne már, hogy tudja nem olyan vagyok. Lehet, hogy nem is fájt volna ez annyira, ha valaki mástól hallom. De, hogy pont Tőle... Nem akartam, hogy ebből az egészből veszekedés legyen, de vele nem lehet beszélgetni. Nem kellett volna arra kérnem, hogy hagyjon magamra, hiszen mégis csak az Ő házában vagyunk, de attól még nem kéne ilyen bunkón viselkednie. De igaza van. Olyan vagyok, mint Katherine. Egy fokkal sem vagyok jobb nála. - Kérlek ne hasonlíts engem hozzá! - Nem tudom, hogy ezt minek kellett kimondanom, hiszen jól mondja. Egyszerűen fájt ezt beismernem. Ahogy közelebb lépett hozzám, kirázott a hideg. A falnak dőlve hallgattam, és közben éreztem, hogy megremeg alattam a föld. Mi az, hogy nekem könnyű? Nekem mivel könnyebb, mint neki? Engem hagyott el Stefan, és nem Őt. Engem akar minden második vámpír megölni, és nem Őt. Nekem mondja mindenki, hogy hasonlítok egy gyilkosra, és nem neki. Akkor nekem miért könnyű? Neki nincs semmi dolga, csak whiskyt inni reggeltől estig, aztán megcsapolni egy szerencsétlen halandót, aki mg védekezni sem tud. És mégis nekem könnyű minden. Hát igen. Valóban az.
- Nekem könnyű? Ebben nagyot tévedsz. Egyáltalán nem könnyű. Semmi nem könnyű. De te ezt hogy is érthetnéd... - Ahogy Stefan is szóba került, meghűlt bennem a vér. Nagyon jól tudom, hogy milyen volt Stefan, és, hogy miket tett, mégis fájt újra végig hallgatni. Ennyire élvezi ezt csinálni? Mindig ott üt, ahol a legjobban fáj. Ebben nagyon profi.
- Én nem gondoltalak téged soha gyilkosnak... - Ez valóban így van. Olyant sosem feltételeztem róla, hogy gyilkos lenne, pedig az. Tudom, hogy nem Ő tehet arról, hogy vámpír lett, de arról már igen, hogy mindenki gyilkosnak hiszi. Miért nem él úgy, mint Stefan? Állatokon. És miért nem tud kedvesebb lenni az emberekhez? Azért, mert Ő Damon....
Ekkor mondta ki azt, amit sosem akartam, hogy kimondjon. Hogy szeret. Miért pont engem? Annyi más lány van, aki repdesne az örömtől, ha ezt neki mondta volna, de én nem. Főleg, mert nem tudom ezt az érzést viszonozni. Úgy nem, ahogy Ő szeretné. Mielőtt megszólalhattam volna, szája az enyémre tapadt. Megcsókolt. Én pedig vissza. Fejem félre fordítottam, aztán magamban próbáltam felfogni, hogy mit is tettem. Már másodszor...
- Mit csinálsz? - Nem tudtam mást kérdezni. Nem tudtam mi mást mondani. Pedig én is épp azt csináltam amit Ő. Egy szörnyeteg vagyok.

Vissza az elejére Go down
https://original-legend.hungarianforum.com

Elena Gilbert
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Original Legend-
Ugrás: