Original Legend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Give in to your appetite.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
Charlotte Petrova 000s4fhs
Elena
Charlotte Petrova Tumblr_lizs0vhzno1qd18f6o1_500_www.kepfeltoltes.hu_
Jessica
Top posters
Jessica Frewer
Charlotte Petrova I_vote_lcapCharlotte Petrova I_voting_barCharlotte Petrova I_vote_rcap 
Elena Gilbert
Charlotte Petrova I_vote_lcapCharlotte Petrova I_voting_barCharlotte Petrova I_vote_rcap 
Stefan Salvatore
Christopher
Marion de Fleux
Theresa
Charlotte Petrova
Tyler Lockwood
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Ki van itt?
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (31 fő) Hétf. Nov. 04, 2024 2:10 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Prison - éld az életed.
Charlotte Petrova Icon_minitimeSzer. Feb. 01, 2012 3:47 pm by Vendég

» The Year of the Originals
Charlotte Petrova Icon_minitimeKedd Jan. 24, 2012 9:58 am by Vendég

» Elizabeth Loren Burchard
Charlotte Petrova Icon_minitimePént. Jan. 20, 2012 6:17 am by Elizabeth Burchard

» SweetPoison -/Odaát és Vámpírnaplók FRPG\-
Charlotte Petrova Icon_minitimePént. Jan. 13, 2012 3:14 am by Vendég

» Twilight after dark
Charlotte Petrova Icon_minitimeSzer. Dec. 07, 2011 2:30 pm by Vendég

» Frances University
Charlotte Petrova Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 4:09 am by Vendég

» Breaking Dawn
Charlotte Petrova Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 10:15 am by Theresa

» Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól
Charlotte Petrova Icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 10:04 am by Vendég

» Játékot! Most!
Charlotte Petrova Icon_minitimeSzer. Nov. 23, 2011 12:23 am by Caroline Forbes

A hónap nagyjai
Charlotte Petrova Noi_www.kepfeltoltes.hu_
Charlotte Petrova Ferfi_www.kepfeltoltes.hu_
Charlotte Petrova Par_www.kepfeltoltes.hu_

Charlotte Petrova

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Charlotte Petrova
Vámpír
Vámpír
Charlotte Petrova

Hozzászólások száma : 17

Charlotte Petrova Empty
TémanyitásTárgy: Charlotte Petrova   Charlotte Petrova Icon_minitimeSzomb. Okt. 22, 2011 11:29 am

Charlotte Petrova Tumblr_lfqrohDgMF1qakqpmo1_500
~ Charlotte Rose Petrova ~
" the original petrova "
~ 17 / több, mint 2000 ~ vámpír ~ nő ~ nina dobrev ~

once upon a time...
Most nincs időm búcsúzó szavakat firkantani a lap aljára, pedig szívesen megtenném. A Teremtő a tanúm – és mégsem teszem! Nem, mert az ártó szándék fölém kerekedik, béklyóba zárja gyönge testemet, legyek bármennyire is erős. Erősebb vagyok, mint azt bárki hinné, aki csupán a felszínes szemlélődő álarcát használva közelít felém. Ez mégis olykor gyengeségbe csap át, s legyen bármilyen nemes is célom, végeredményül csupán a pusztulást kapom, s az örök kárhozatot, melyet lerázhatatlan csüngő múltam jelent. Próbáltam. Próbáltam megszabadulni tőle, elfödni magamban, mint a sírokat szokás rozmaringgal és ciprussal ékesíteni. Mindent megettem, de elvéreztem – hogy képletes hasonlattal éljek! Így nem volt más hátra, mint megbarátkozni önnön csalódásaimmal, értéktelen életemmel, egy olyan világ ígéretével és egy feloldozással, ami már sosem jön el. Most nincs helye sós könnyek árjának, az életem a tét – több száz évem alatt ismételten itt állok, egy olyan akadály előtt, amit könnyűszerrel be is vehetek – de ha bicskám beletörik abban nem lesz köszönete senkinek. Legfeljebb Niklausnak…
Hátamon árulkodó borzongás fut végig a névre. Niklaus. E név, mely véres pribékként végzett az életemmel, azzal a Charlotte-tal, aki még gondtalanul vészelte át azt. Akinek esélye volt. Bolondság. Könnyelműség. Niklaus alábecsült, fogalma sem volt arról, mire vagyok képes… s épp ily módon becsülte le a fivérét, Elijaht is.
De nem! Most az egyszer nem gondolhatok erre, mert az csupán hátráltatna abban, amit el kell érnem! Kapkodva oltom el a villanyt, majd sálamat az arcomba vonva és egy napszemüveggel felfegyverkezve lépek ki a kihaltnak látszó folyosóra. Egy informátoromnak köszönhetem csupán, hogy ma még épp idejében értesültem a tervről. Azon nyomban el kell indulnom Mystic Fallsba, ezúttal nincs mit halogatni! Elijah már előttem jóval odaért, s bár ezúttal nem miatta megyek, őszintén remélem, a közös emlékek hatására majd megenyhül irányomban. Nem pusztán üzleti érdekeim vezérelnek e percben…
Van egy lány, Elena Gilbert. Szakasztott másom, s mint azt megtudtam, első hasonmásom, Katherine Pierce is épp oly külsővel bír, hogy hármunkat könnyűszerrel összekever az avatatlan szem és járatlan halandó, kit érzékszervei megcsalnak. Elena… nem ismerem. De már a róla begyűjtött csekély információ áradat is elég ahhoz, hogy tudjam: nem hagyhatom a Sorsára. Katherine esetében a dolgaim még másként alakultak, mert bár Klaus terve már hajdan is egyértelmű volt, nem léphettem, mivel Elijah… nos… lényeg a lényeg, hogy most a helyzetünk teljesen más. A szertartás – mint azt megtudtam – bevégeztetett, s ezzel Klaus elnyerte az ajándékot, melyre oly régóta hiába vágyódott. Most pedig a kis Elena nagyobb veszélyben van, mint talán eddig valaha – bár hiteles viszonyítási alapom éppen nincs.
Informátorom, a totemoszlop legaljáról, azt is elárulta, hogy Mystic Falls egy vámpírral lett szegényebb, míg a túloldalról érkezők megbolygatják a rendet. Nem rejtőzhetek tovább az árnyékok közt, feledés fátylát arcom elé vonva, mikor a leszármazottam élete és boldogulása a tét! Most bátornak, erősnek kell lennem… erősebbnek és bátrabbnak, mint egykoron voltam!
Halk sóhajjal léptem ki a tolóajtón, a parkolóban néhány autó utasterében lámpa fény égett a késői időpont dacára is. Morózus, könnyed mégis terhes léptekkel haladtam egészen az ismerős járműig, mely azonnal feltárult, mihelyst a kulcs előkerült a táskámból. A volán mögött ülve mélyen beszívtam a bőrülések ismerős illatát.
Vigyázz Mystic Falls, itt jön az eredeti Petrova!

Vissza az elejére Go down
Jessica Frewer
Boszorkány
Boszorkány
Jessica Frewer

Hozzászólások száma : 95

Charlotte Petrova Empty
TémanyitásTárgy: Re: Charlotte Petrova   Charlotte Petrova Icon_minitimeVas. Okt. 23, 2011 4:08 am

Ezt nagyon szépen sikerült megfogalmaznod és bár volt benne pár elgépelés, attól még értelemszerűen elfogadva!
Jó játékot! Wink
Vissza az elejére Go down

Charlotte Petrova
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Original Legend-
Ugrás: