Original Legend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Give in to your appetite.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
Mystic Grill 000s4fhs
Elena
Mystic Grill Tumblr_lizs0vhzno1qd18f6o1_500_www.kepfeltoltes.hu_
Jessica
Top posters
Jessica Frewer
Mystic Grill I_vote_lcapMystic Grill I_voting_barMystic Grill I_vote_rcap 
Elena Gilbert
Stefan Salvatore
Christopher
Marion de Fleux
Theresa
Charlotte Petrova
Tyler Lockwood
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Pént. Szept. 27, 2024 10:46 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Prison - éld az életed.
Mystic Grill Icon_minitimeSzer. Feb. 01, 2012 3:47 pm by Vendég

» The Year of the Originals
Mystic Grill Icon_minitimeKedd Jan. 24, 2012 9:58 am by Vendég

» Elizabeth Loren Burchard
Mystic Grill Icon_minitimePént. Jan. 20, 2012 6:17 am by Elizabeth Burchard

» SweetPoison -/Odaát és Vámpírnaplók FRPG\-
Mystic Grill Icon_minitimePént. Jan. 13, 2012 3:14 am by Vendég

» Twilight after dark
Mystic Grill Icon_minitimeSzer. Dec. 07, 2011 2:30 pm by Vendég

» Frances University
Mystic Grill Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 4:09 am by Vendég

» Breaking Dawn
Mystic Grill Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 10:15 am by Theresa

» Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól
Mystic Grill Icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 10:04 am by Vendég

» Játékot! Most!
Mystic Grill Icon_minitimeSzer. Nov. 23, 2011 12:23 am by Caroline Forbes

A hónap nagyjai
Mystic Grill Noi_www.kepfeltoltes.hu_
Mystic Grill Ferfi_www.kepfeltoltes.hu_
Mystic Grill Par_www.kepfeltoltes.hu_

Mystic Grill

Go down 
SzerzőÜzenet
Jessica Frewer
Boszorkány
Boszorkány
Jessica Frewer

Hozzászólások száma : 95

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeSzomb. Okt. 22, 2011 4:47 am

.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeHétf. Okt. 24, 2011 9:30 am

Jess

Kezdem megszeretni ezt a várost. Persze nem először vagyok itt, és mondhatnánk, hogy már épp itt volt az ideje, meg a Salvatore fiúknak hála, már a tizenkilencedik század végén is jól éreztem magam a környéken, na de most... Egyszerűen nem tudok elszakadni, annyira izgalmas, állandóan történik valami, hála a kis csipetcsapatnak. Amilyen vegyesen vannak itt boszorkányok, vérfarkasok, vámpírok, halottlátók, talán nem is csoda, hogy hosszú évek óta először végre nem unatkozom. De a lényeg, hogy még egy jó darabog nem akarok innen elhúzni, egy ideig valószínűleg még maradok, ahhoz pedig kényelmesebb otthon kell majd, mint egy hotelszoba. Egyedül Stefan hiányzik. Nélküle nem teljes a csapat, de vicces így is figyelni az eseményeket, ahogy ez a rakás szerencsétlenség megpróbál szembe szállni Klausszal. Mintha az olyan egyszerű lenne. Én fél évezreden át menekültem előle, és közben próbáltam kideríteni a gyenge pontját. És tudok is egyes mást... már csak az a kérdés, érdekemben áll-e nekem segíteni a csőcseléket, vagy jobban szórakozok, ha csak a háttérből figyelem a próbálkozásaikat...
Gondolataimba merülve húzom fel a tűsarkú csizmámat, majd hagyom el a szobámat, és indulok meg Grill felé. A kocsiból kiszállva páran odaköszönnek nekem.
- Szia Elena! - robog el mellettem Matt is egy ládányi borosüveggel. Megeresztem felé a legszerényebb mosolyomat. Néha vicces tud lenni ez a hasonmásdolog is.
- Helló Matt! - intek a srácnak, majd én is belépkedek a Grillbe, és egyenesen a pulthoz sétálok.
- Egy whiskeyt - jelentem, mire a mellettem ülő Alaric szeme elkerekedik.
- Elena, tudom, hogy most nem könnyű neked... de az alkohol nem megoldás, főleg fényes nappal... - kezd nekem atyai prédikációt tartani, mire kitör belőlem a nevetés.
- Igaz, egy kis vér most sokkal jobban esne - villantom rá fenyegetőn a szemeimet.
- Katherine - esik le a tantusz a férfinek, mire csak biccentek egyet röviden, aztán az éppen elém helyezett italra fókuszálok.
Jessica Frewer
Boszorkány
Boszorkány
Jessica Frewer

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeCsüt. Okt. 27, 2011 9:29 am

Kat

Teljesen kedvtelenül másztam ki reggel az ágyból, de ugye suliba menni azért muszáj... Szerencsére ez az utolsó évem a gimiben és kötve hiszem, hogy jövőre rögtön megyek is az egyetemre. Előbb inkább egy-két évig csak lazítok, végül is a nénikémnél lakom, ő pedig mindent megenged. Mennyország lenne. És miért költöztem el anyuéktól? Ez teljesen egyszerű, pontosan azért, amiért az amerikai tinédzserek nagy része is: idegesítőek, dilisek és az agyamra mennek. Ha pedig pluszba egy idegesítő húgot is kap az ember, akkor költözésem oka teljes mértékben érthető.
Amikor sikeresen elkészültem a fürdőben, lementem reggelizni, de már fentről hallottam, hogy Louisa néni teljes hangerővel bömbölteti a tévét. Így tehát kaptam az alkalmon és egyszerűen kiszöktem, úgy se hallja meg. Mint ahogy az egyértelmű lehet, táskát nem vittem, mert eszem ágában sem volt bedőlni ma a suliba. Louisa néni úgyis magasról tesz rá, hogy mi van velem. Ha pedig valami dogára kerül sor, elő a puskát. És még le sem bukok, mert az ég boszorkánysággal áldott meg, így egy kis figyelemelterelő varázsigét küldök a tanárra és gond megoldva. De ha az igazgatóhoz küldenek, ott kicsit bonyolultabb trükkökhöz kell folyamodjak, de megoldom. Persze Louisa néni minderről semmit nem tud, mert apám testvére és az ő családja nem boszorkánycsalád, ellenben anyáméval.
Úgy döntötte királyi kedvem, hogy a Grillbe megyek, mert ott mindig el lehet kapni valami friss pletykát és nem csak olyanokat, amik átlagemberekről szólnak. Mivel ez a város hemzseg mindenféle természetfeletti lénytől, nem olyan unalmas itt az élet, mint ahogy az elsőnek látszik. Viszont a legtöbb ember még mindig nem tud az egész dologról, ami jó is, mert egyetlen porcikám sem kíván boszorkányüldözést. És mint tudjuk, a boszorkányüldözés nagy divat volt a középkorban és sok nőt küldtek máglyára. Én pedig nem kívánok ilyen fajta halálban részt venni. Egyáltalán nem
Megérkeztem a Grillbe, majd a pulthoz mentem és amikor balra néztem, észrevettem Elenát. Hozzáértem a vállához és megböktem, hogy én is feltűnjek neki, amikor furcsa érzés futott át rajtam. Ismerős érzés volt és ez az érzés gyakran utolért engem ebben a városban. Vámpírral van dolgom, ez egyértelmű. Van is egy sejtésem ki lehet ez... Elena mesélt valami őséről, aki pontosan ugyanúgy néz ki mint ő. De mivel nem avattam be őt abba, hogy boszi vagyok, ennél többet nem is mondott, azt hitte jobb ha többet nem tudok.
Most már értem, miért viselkedett ilyen furcsán. Az a bizonyos elődje vámpírrá vált, ezért aggódott annyira, amikor róla beszélt. Mi is ennek a nőnek a neve? Nekem nem említette.
- Oké, most leesett, hogy nem Elena vagy, de mégis ki? - kérdeztem minden körítés nélkül a nőtől. Minek ide színjáték? Kíváncsi vagyok és ennek érdekes kimenetele lesz.
- Még egy mocskos vámpír... - motyogtam megvetően magamban. Nyilván tudtam, hogy meghallja azzal a szuperéles hallásával és igen: szándékosan idegesítem.
Vendég
Vendég

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeSzomb. Okt. 29, 2011 7:41 am

Két korty között valaki megkocogtatja a vállam. Sóhajtva fordulok hátra, gondolom megint valaki összetéveszt a drága hasonmásommal. Egy szőke lány ácsorog mögöttem teljesen értetlen képpel, majd meg is szólal.
- Mocskos vámpír? - ismétlem utána fájdalmas fintorba húzva a szám. - Hát ez fájt - játszom tovább a sértődöttet.
- Pedig rendszeresen szoktam zuhanyozni... - teszem még hozzá teljesen felé fordulva.
- Szólíts inkább Katherine-nek! Te pedig... ha nem tévedek... - egy kicsit kotorásznom kell az emlékeim között, de Elena legtöbb ismerősét, kivéve azokat, akiket csak két napja ismer, név szerint tudom. Felkészültnek kell lennem, ha el akarok itt vegyülni. Egyébként sincs jobb dolgom most, hogy az egyik Salvatore Klaus pincsikutyája lett, a másik meg Elena sebeit nyalogatja, és közben próbál a kegyeibe férkőzni... szóval jelenleg nemigen találhatok jobb időtöltést, minthogy a helyieket megismerjem, megfigyeljem. Amúgy is szeretek mindig mindennel kapcsolatban képben lenni, mindig mások előtt járni pár lépéssel.
- ... Jessica vagy. Jessica Frewer. Egy újabb ifjú boszi. - Ezt eddig csak sejtettem, de a mostani reakciója egyértelművé tette.
- Mondd csak kislány, te mindig, mindenkivel ilyen kedves vagy, vagy csak engem tiszteltél most meg ennyi szívélyességgel? - kérdem enyhe iróniával.
- Csak mert ahogy arra már te is rávilágítottál, én egy újabb mocskos vérszívó vagyok a környéken. Nem az első, és nem is az egyetlen. És nem biztos, hogy egyik-másik nálam kevésbé türelmes egyed díjazná ezt a magatartást... - Nem fenyegetem, inkább csak figyelmeztetem.
Jessica Frewer
Boszorkány
Boszorkány
Jessica Frewer

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 9:26 am

Próbált viccesnek tűnni. Mit is mondjak erre...? Aranyos? Mindegy, ez most teljesen lényegtelen. Szeretnék kicsit többet megtudni erről a nőről, az alapján amit Elena mesélt róla, eléggé rémes egy perszóna lehet.
- Nem tudtam, hogy a vámpírok szoktak zuhanyozni. Azt hittem elég megigézniük az embereket, hogy ne vegyenek tudomást a testszagukról. - jelentettem ki egy természetes mosollyal az arcomon.
Miután bemutatkozott, tartott egy kis szünetet és kibökte a nevemet. Nem lepődtem meg, hogy tudja, mert alapfeltétel, hogy ha már a hasonmásáról van szó, akkor tudnia kell róla és a környezetéről mindent.
- Igen, az vagyok, de nem tudom a boszis részről honnan tudsz.... Soha senkinek nem említettem, még Elenának sem. - mondtam és kicsit furcsán néztem rá. Talán jobb lesz vigyázni vele, mert ha a fizikai erejét varázslattal vissza is tudom tartani, de a kémeit lenyomozni... Persze egyelőre nem áll szándékomban, csak ha látom, hogy én vagy valamelyik szerettem veszélybe kerül miatta.
- Tudod nem egy vámpírral futottam már össze és próbáltam jól hozzájuk állni, de parasztul viselkedtek. Ebből gondolom, hogy a legtöbb magad fajta ilyen és mindenkivel úgy viselkedek, ahogy szerintem megérdemli. - magyaráztam és vállat vontam. A kis figyelmeztetését jogosnak találtam, de mondjuk úgy, hogy van pár trükk a tarsolyomban.
Viszont ebben a pillanatban félre kéne tenni az ellenszenvet és meg kéne próbálnom rendesen hozzáállni ehhez a nőhöz. Végül is egészen higgadtan fogadott, ideje visszavenni egy kicsit. Ezen gondolataimnak hangot is adtam.
- De most nem szeretnék ellenszenveskedni, mert egyelőre nem látom értelmét. - tartottam egy kis szünetet, majd folytattam - Inkább azt meséld el, hogy Elena miért olyan aggodalmas vagy ideges mindig, amikor rólad beszél? Tettél vele valami rosszat? - kérdeztem. Mint Elena egyik barátnőjének, jogomban áll tudni az ilyesmit. Mert még nem bízom Katherine-ben, nem is ismerem. És Elena nem beszélt róla olyan lelkesen. Ki tudja, milyen családi titkok lehetnek a háttérben? Egy ilyen világban, mint ez, bármi előfordulhat. Komolyan mondom, néha tényleg úgy érzem magam, mintha egy mexikói szappanopera kellős közepén lennék.
Vendég
Vendég

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 4:09 pm

Lesajnáló fintorra görbülnek ajkaim a sértegetéseit hallva. Illetve csak próbálkozik, de nem nagyon tud most megmozgatni a szavaival. Talán csak szerencséje van. Nem mindig vagyok ilyen türelmes én sem, bár itt, a Grillben, vagy hasonló nyilvános helyen amúgy sem szívesen csinálnék felhajtást. De most még ahhoz sincs kedvem, hogy kommentáljam a szegényes próbálkozásait.
- Elég sok dolgot tudok. Jóban vagyok az állandóan csiripelő madarakkal - vonok vállat.
- Egyébként, ha nem sejtettem volna már a dolgot, az iménti kis jelenet is éppen elég lett volna. Hogy egyetlen érintésből rájöttél, nem Elena vagyok. Na meg hogy le-mocskos-vámpíroztál - húzom ismét sértődött fintorba a szám. Nem mintha okítani szeretnék egy boszorkányt... de ezekre a dolgokra magától is rájöhet, ha visszagondol, és van egy kis esze.
- Parasztul viselkedtek? Pontosan mit is értesz ez alatt? - biccentem oldalra a fejemet. - A véredet akarták? - Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy kik azok a vámpírok, akikkel már volt szerencsére összefutni. A Salvatore fiúkat kivéve, természetesen. Na meg a kis Carolinet, aki a Damon és az én közreműködésemnek hála szintén a mi sorainkat gyarapítja. De persze az itteniek többségének fogalma sincs ezekről a dolgokról. Vajon Jessica tudja róluk, hogy mik ők? És vajon rájuk gondolt korábban?
- Hogy Elena miért ellenszenvezik velem? Nos... hogy is mondjam...? Még ha ugyanabba az irányba is tartunk, nem éppen ugyanabban a csónakban, és nem ugyanazokkal a módszerekkel evezünk. Akadt pár nézeteltérésünk. Ez mondjuk több okból is érthető... például mert a pasija az exem - eresztek meg egy sokat sejtető mosolyt. Persze tudnék még pár okot ide sorolni, de szerintem kiindulásnak ez is éppen elég. Egyébként nem teljesen ellentétesek a céljaink. Én sem szeretném, ha Stefan örökre Klaus bábja maradna. Csak éppen mások a módszereim, hogy elérjem a célom.
Jessica Frewer
Boszorkány
Boszorkány
Jessica Frewer

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeKedd Nov. 01, 2011 2:59 am

- Igen, többnyire a véremet. De olyan is volt már, aki csak szimplán ki akarta tekerni a nyakam. - válaszoltam. Sosem értettem a vámpírokat. Mi olyan élvezetes a gyilkolásban? Véleményem szerint senkinek nem áll jogában csak úgy kioltani mások életét. Én sem vagyok ugyan egy szent, de soha, semmilyen körülmények között nem ölnék meg senkit. Bár egy vámpírért nem lenne kár, hiszen egyszer más úgyis meghalt.
Végighallgattam amit az Elenával való kapcsolatáról mondott és akaratlanul is megmosolyogtam. Egyszerűen nem tudom magam elé képzelni, hogy az egyik őse pasiját nyúlja le. De gondolom ez sem "lenyúlás" volt, hiszen ő nem tenne ilyet. Legfeljebb nem tudott róla, hogy az a pasi korábban Katherine-é volt. Kezdem ismét egy telenovella szereplőjének érezni magam. Mik ki nem derülnek... Azt bizony sejtem, hogy ez a pasi Stefan lehet. Vele csak egyszer találkoztam, de akkor elvileg már nem volt együtt Elenával. Mondjuk nem értem, mit esznek ezen a pasin annyira. Amennyit eddig láttam a viselkedéséből, az alapján egy kegyetlen gyilkos lehet. Más szóval: s€ggfej.
Nem vagyok nagy pletykakirálynő, de mégis fúrt a kíváncsiság, hogy mi minden van, amit Gilbert kisasszony még nem mondott el nekem. Elvégre mesélt már Stefanról, de úgy, hogy ő egy kedves és megértő személy. De amikor láttam, ennek pont a szöges ellentéte volt. Mi késztethet valakit ekkora változásra? Nekem itt valami nagyon nem stimmel. Mondta párszor, amikor kérdeztem, mi baja, hogy inkább nem avat bele, mert nem akar veszélybe sodorni. Gondolom ennek az volt az oka, hogy nem volt tisztában boszorkány mivoltomról. Viszont egyszer elkaptam egy beszélgetésmorzsát, amikor éppen Bonnie-val volt. Valami ősökről beszélt és hogy ők húde félelmetesek. Ugye mondanom sem kell, hogy nekem ez kínai. Viszont biztos voltam benne, hogy Katherine tud valamit. Elvégre ahogy ő is mondta: jóban van az állandóan csiripelő "madarakkal".
- Egyszer hallottam valamiféle ősökről beszélgetni az egyik barátnőjével. Gondolom, amilyen jól informált vagy, biztos fel tudsz világosítani, miről is van szó. - mondtam ki és érdeklődve vártam a választ. Talán tanácsos lenne közelebb férkőzni hozzá és alkalomadtán kihasználni a tőle szerzett "tudást"?
Vendég
Vendég

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeKedd Nov. 01, 2011 4:30 am

- Hát igen. Sajnos ez a vérünkben van. Ha nem akarunk éhen pusztulni, vagy megveszni, nem lehetünk túl kegyesek. Bár egyesek tényleg túlzásba viszik a vérengzést... - A visszatérő Ripper Stefan például még nekem is sok kicsit. Nem volt sosem bajom nekem sem a gyilkolással, ha emberekről van szó. Nincs mit szépíteni ezen, ők egy szinttel lejjebb vannak, hisz a táplálékunk részét képezik. Bár akadnak köztük értelmesebbek, akik esetleg vámpírként többre vihetik. Ott van például a kis szőkeség, Caroline Forbes. Az egyik legjobb választásom volt eddig. Emberként csak egy hisztis liba volt, és csak figyelmeztetésnek szántam az átváltoztatását, de szerintem jó döntés volt. Na de visszatérve Stefanra: állatvéren tengődve olyan kis puhány lett. Viszont ha rákap az embervérre, mintha drogozna, teljesen bekattan. Sosem szerettem az olyasféle feltűnést, amilyet most ő is művel. Igaz, nekem volt okom meghúzódni az árnyékban, és nem hívni fel magamra a figyelmet... főleg Klaus figyelmét nem. Ezek ketten azonban most végiggyilkolásznak a fél országon, és a csodálatos tetteikkel van tele a sajtó. Ch! Stefannak meg kéne találnia az arany középutat, mert félő, hogy előbb-utóbb ráfázik.
Meghallva Jessica kérdését, meglepetten magasba szöknek a szemöldökeim. Az ősökről akar hallani? Egyrészt fogalma sincs, hogy mibe ártja magát... másrészt... mi jó származna nekem abból, ha ilyen információkat megosztanék egy boszival?
- Hmm... talán fel tudlak - bólintok elgondolkodva, és a lány arcát fürkészem. - De biztos vagy benne, hogy bele akarod ártani magad valami olyasmibe, amihez semmi közöd? Addig jó neked, amíg nem hallasz róluk. Ráadásul... - közelebb hajolok hozzá, mintha valami bizalmasat akarnék mondani neki - ... mi hasznom lenne ebből? Én sem nyernék semmit azon, ha egy boszinak ilyen dolgokat mesélnék az ellenségeiről... Nem igaz? - biccentem oldalra a fejem, és kíváncsian várom a reakcióját. Nem zárkózom el teljesen attól, hogy kicsit informáljam, de mindennek ára van. Szerintem a boszorkányok nem okvetlenül az ellenségeim... ha ők nem így gondolják. Lucy és Emily is sokáig jó szolgálatot tettek nekem. Egy szövetséges banya mindig jól jöhet.
Jessica Frewer
Boszorkány
Boszorkány
Jessica Frewer

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeSzer. Nov. 02, 2011 12:11 am

- Ami azt illeti, van mit nyerned rajta. - válaszoltam - Én megtudom, mi áll az egész dolog hátterében és ott próbálok segíteni Elenán, ahol csak lehet. Cserébe pedig felajánlom, hogy ha kell neked egy erős boszorkány, alkalomadtán neked is segíthetek. Gondolom nem kell tovább sorolnom a szövetség feltételeit. - tettem hozzá és kíváncsian vártam a válaszát. Tényleg segíteni akarok Elenán, mert néhány elcsípett párbeszédrészletből könnyen leszűrtem, hogy veszélyben van. Persze megértem, hogy nem akart engem is veszélybe sodorni és ezért nem avatott be. És ha itt tartunk, a hazugság két oldalú, mert én sem meséltem neki boszorkány mivoltomról.
Bár most már tudom, hogy Elena és Katherine nem éppen puszipajtások, de mégis érdemes lenne alkut kötni utóbbival, de szerintem már elmondtam, miért... Esküszöm, hogy sokkal egyszerűbb volt az életem, mielőtt Mystic Falls-ba költöztem. Előtte Steattle-ben éltem, ami bár egy hatalmas város, de mégis jóval nyugodtabban éltem ott. Igaz, az a hely is hemzseg a vámpírokból, de én szerencsére nem kavarodtam bele a "természetfeletti áramlatba". De most, hogy olyanokat is érint, akik fontosak nekem, feléled bennem a védelmező ösztön, mindenkit meg akarok védeni. Az már egy másik kérdés, hogy sikerül-e.
És ittlétem alatt, nem egyszer csak egy hajszálon múlott, hogy ne úgymond vámpírboszivá váljak. Több vámpír önző célból megpróbált vámpírrá változtatni. És bár így sokkal erősebb lettem volna, de mégsem akartam az lenni. És elég nyomós indokom volt rá. A vámpírok élettelenek, csak nagyon kevés vérszopóban van jelen az érzelem. Náluk már Jack Nicholson is jobb volt a Ragyogásban. Ő legalább ember és vannak érzései. De a legtöbb vámpír ezt a szót még hírből sem ismeri. Hosszú gondolatmenetem lefuttatása után ismét megszólaltam.
- Mielőtt elröhögnéd magad, jelzem, hogy nem egy magadfajtával bántam már el egy legyintéssel, szóval ha visszautasítod az ajánlatomat, csak veszíthetsz rajta. - mondtam és vállat vontam. Azért nem fogalmaztam elég pontosan. Ha visszautasítja, akkor nem csak ő veszít rajta, de énis. Viszont szerintem ezzel nagyon is tisztában van. Különben miért ajánlottam volna alkut, ha nem lenne belőle hasznom?
Vendég
Vendég

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitimeCsüt. Nov. 03, 2011 8:31 am

Nem tehetek róla, nem tudom visszafogni magam, egyszerűen muszáj felnevetnem a fenyegetőzéseire. Persze tisztában vagyok vele, hogy mint boszorkánynak, meg vannak a módszerei, hogy hogyan ártson nekem. De mint arra ő is rávilágított, egyikünknek sem állna érdekében ellenségeskednünk. És boszorkányság ide vagy oda, engem sem ejtettek a fejemre. Nem olyan könnyű engem tönkretennie, mint ahogy azt ő hiszi. Én is eltettem már láb alól néhány banyát. Ezt azonban most inkább nem hangoztatom.
Azért valóban kíváncsi lennék, pontosan hány vámpírral is volt már dolga. És hogy ki tanította meg a boszorkányság csínjaira.
- Rendben - erőltetek magamra komolyságot. Ujjaim között a whiskeys poharamat forgatom, és egyelőre annak beszélek. - Én is valami hasonlóra gondoltam. Egy szövetségből mindketten csak nyerhetünk... - bólintok, majd felemelem a fejem, és felé fordulok.
- Áll az alku! - nyújtom felé a jobbomat a döntésünket megpecsételendő kézfogásra.
- Szóval... nem tudom, hogy mennyit hallottál eddig az ősökről. Vagy mennyire vagy erős boszorkány, de... hmmm... - hatásszünet. Addig is kortyolok egy újabbat az italomból.
- Elhiszem, hogy segíteni akarsz a kis Elenának... - képtelen vagyok enyhe gúny nélkül kiejteni a nevét, amikor ismételten arról hallok, hogy mindenki őt akarja védelmezni. A kis álszent meg tutira élvezi ezt. Azért akarja minden áron feláldozni, kinyíratni magát minden adandó alkalommal, mert tudja, hogy az egész csürhe rögtön ugrik és rohan megmenteni őt.
- De az ősvámpírokkal nem olyan egyszerű szembeszállnod, mint azt hiszed. Eddig igazából csak egyetlen nagyon erős boszorkánynak sikerült tényleg komolyan fellépnie ellenük. Hatan vannak testvérek. Ők az eredetik. Közülük egy nem csak vámpír, hanem farkas is. Egy hibrid. - Klaus említésére a szőr is feláll a hátamon, és szinte megborzongok. Eddig is elég veszélyes volt, de most hogy megtörte az átkot... Remélem nem kerülök egyhamar a színe elé...
Ajánlott tartalom

Mystic Grill Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mystic Grill   Mystic Grill Icon_minitime

Mystic Grill
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Original Legend :: Játéktér: Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: