Original Legend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Give in to your appetite.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
Hotel Aminta 000s4fhs
Elena
Hotel Aminta Tumblr_lizs0vhzno1qd18f6o1_500_www.kepfeltoltes.hu_
Jessica
Top posters
Jessica Frewer
Hotel Aminta I_vote_lcapHotel Aminta I_voting_barHotel Aminta I_vote_rcap 
Elena Gilbert
Stefan Salvatore
Christopher
Marion de Fleux
Theresa
Charlotte Petrova
Tyler Lockwood
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Ki van itt?
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Pént. Szept. 27, 2024 10:46 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Prison - éld az életed.
Hotel Aminta Icon_minitimeSzer. Feb. 01, 2012 3:47 pm by Vendég

» The Year of the Originals
Hotel Aminta Icon_minitimeKedd Jan. 24, 2012 9:58 am by Vendég

» Elizabeth Loren Burchard
Hotel Aminta Icon_minitimePént. Jan. 20, 2012 6:17 am by Elizabeth Burchard

» SweetPoison -/Odaát és Vámpírnaplók FRPG\-
Hotel Aminta Icon_minitimePént. Jan. 13, 2012 3:14 am by Vendég

» Twilight after dark
Hotel Aminta Icon_minitimeSzer. Dec. 07, 2011 2:30 pm by Vendég

» Frances University
Hotel Aminta Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 4:09 am by Vendég

» Breaking Dawn
Hotel Aminta Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 10:15 am by Theresa

» Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól
Hotel Aminta Icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 10:04 am by Vendég

» Játékot! Most!
Hotel Aminta Icon_minitimeSzer. Nov. 23, 2011 12:23 am by Caroline Forbes

A hónap nagyjai
Hotel Aminta Noi_www.kepfeltoltes.hu_
Hotel Aminta Ferfi_www.kepfeltoltes.hu_
Hotel Aminta Par_www.kepfeltoltes.hu_

Hotel Aminta

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert
Admin
Elena Gilbert

Hozzászólások száma : 56

Hotel Aminta Empty
TémanyitásTárgy: Hotel Aminta   Hotel Aminta Icon_minitimePént. Okt. 21, 2011 11:59 am

•••
Vissza az elejére Go down
https://original-legend.hungarianforum.com
Isabella Cohan
Vámpír
Vámpír
Isabella Cohan

Hozzászólások száma : 8

Hotel Aminta Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hotel Aminta   Hotel Aminta Icon_minitimeHétf. Okt. 31, 2011 2:22 am

Hotel Aminta Amber-3-amber-heard-20211686-450-179
~Julia

Hotel Aminta. Tökéletes hely, itt fogok addig megszállni, ameddig nem tudok Elena kegyeibe férkőzni. Tudom, hogy ez nem fog olyan hamar menni, de igyekszem minél barátságosabb lenni vele. A saját érdekében teszem a védelmezést, erre előbb-utóbb majd ő is rá fog jönni. Attól a Damon Salvatore-tól várja a segítséget? Szerintem hozzá inkább szexelni menjen, mert ha konkrét védelemről van szó, akkor Damon nem a legjobb vámpír. Nos, akkor nincs más dolgom, mint bejelentkezni és felcipekedni. Mivel ma van az első napom, arra gondoltam, hogy kerítek magam mellé egy embert, aki majd segít nekem ebben-abban. Tudjátok, valami helyi lakost, aki mindent és mindenkit ismer. Nagy hasznomra lenne, szóval fontos. Tehát, valami idegenvezetéssel kezdhetne. Akkor talán jobban megismerném ezt az istenverte kisvárost. Még nem döntöttem el igazából, hogy hogyan fogom csinálni az első találkát Elena-val, csak azt tudom, hogy minél előbb kéne, mert Klaus nagyon a nyakán lesz majd, nem is beszélve arról, hogy meg akarja menteni a szerelmét és így még jobban veszélyben lesz. Szüksége van rám, ez biztos. Remélem addig, ameddig nem találkozunk, nem csinál semmi hülyeséget sem, mert kétlem, hogy most még meg tudnám védeni. Szegény ártatlan kislány, vajon mibe keverték bele a Salvatore testvérek?

- Viszem a csomagjait asszonyom, menjen csak, én felviszem őket.
Hát persze, hogy felhozza nekem, hiszen pénzre van szüksége. Milyen kár, hogy ebben a világban senki sem tesz semmit önzetlenül. Én azonban éppen ezen vagyok. Védelmezni fogom Elenat, de nem kérek érte cserébe semmit. Elég idős vagyok ahhoz, hogy bárki is segíthessen nekem, én mindent magam intézek. Az elmúlt 966 évben mindent elértem, amit csak akartam. Egyedül. Persze az, hogy Klaus megszűnik nekem is jó, mert nem kell azon aggódnom, hogy vajon kiírtja-e még idén az emberiséget, de engem eddig nem nagyon zavart. Én csupán azért vagyok most itt, mert olyasvalakivel fogok foglalkozni, aki megérdemli a védelmet. Ez minden. Én nem a Máltai szeretetszolgálat vagyok. Nem szokásom embereket védeni a szabadidőmben. De ez most így jött ki és akár tetszik nektek, akár nem, ez van. Besétálok a hotelbe és nem lepődöm meg azon, hogy nem egy Hilton. Valahogy éreztem, hogy akárcsak minden, ezen is meglátszik majd a hülye kisvárosi stílus. Mégis mire számítottam egyébként? Veszek egy mély levegőt és a recepcióhoz sétálok.
- Sophie Hayes vagyok, én beszéltem önnel telefonon.
Bizony ám, itt minden azon áll vagy bukik, hogy mennyire keverem jól a kártyákat és a nevemen már nem fog múlni. Ez így van jól. Hazudtam és még fogok is, higgyetek nekem, egy profi hazudozóval van dolgotok. Kedvesen mosolygok, mint aki tényleg igazat mondd, majd a srác átnyújtja nekem a kulcsot.
- Érezze jól magát itt, Mystic Fallsban kisasszony.
Atyaég, visszamentünk volna az időben? Mi ez a kisasszony meg asszonyom megszólítás?

Lassan sétálok el onnan, mert közben a táskámban a telefonom után kutatok. Hiába vagyok nő, sajnos nem megy nekem ez az egyszerre több dologra is tökéletesen tudok figyelni akció. Én képtelen vagyok arra, hogy egyszerre több helyen is maximumot nyújtsak. Tehát vagy sétálok, de akkor tényleg sétálok, vagy a telefonomat keresem, de egy helyen állva, séta nélkül. Mikor meg van a kis szerkezet, gyorsan kikapom a táskámból és az egyik markomba szorítom. A másikban a kulcs van, a szobához. Vajon a csomagjaim merre vannak? A francba, hol vannak a csomagjaim? Megfordulok és elkezdem a szememmel keresni, majd a fülemmel próbálom meghallani valahol a srác hangját. Áh igen, felvitte már a bőröndjeimet a szobámba. Ez édes tőle, de nem kap olyan sok pénzt érte. Ránézek a telefonra, megpillantom az időt és megnyugodok, hogy még van időm, a mai napból is. Aztán meg mosolyogva felnézek és ott áll előttem Julia. Julia Flyte.
Julia Flyte
Vámpír
Vámpír
Julia Flyte

Hozzászólások száma : 3

Hotel Aminta Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hotel Aminta   Hotel Aminta Icon_minitimeVas. Nov. 06, 2011 2:08 am

Az iskolába készültem, mikor SMSt kaptam egy ismeretlen számról. "Aminta 10 óra" ez állt benne. Ki lehet? Na mindegy, nem érek rá ilyenekre.
Már kilenc óra is elmúlt és egyre csak nem megy ki a fejemből az üzenet. Épp a bal szempilláimat festettem. Elmegyek. Nem, lehet, hogy téves. Nem megyek, de elmegyek. Gyorsan kifestettem a másik szempilláim is és elindultam.
Taxival utaztam a szállodáig. Ha nem engem kerestek, akkor majd úgy teszek, mintha eltévedtem volna. Igen, ez jó terv.
Beléptem a hotelbe és a recepciónál akartam érdeklődni, hogy hagytak-e nekem üzenetet. De akkor csődbe megy az előre jól kitalált tervem. Amíg azzal vacakolok, hogy mit is tegyek, hogy ne essek ki hülyének, meglátok egy ismerős arcot. Csak nem? De. Nem, biztos nem. De! Közelebb lépek a táskában turkáló "lányhoz".
- Hé, nyanya! - köszönök neki. - Majdnem el se jöttem. - mikor is láttam utoljára? Nem tudom pontosan, de még abroncsos szoknyát hordtunk. Egy pillanat alatt elöntöttek az emlékek. Képek. Néhány szó, amit váltottunk. Kezdett egy történetté egyesülni. - Miért tüntél el akkor? Egyetlen szó nélkül? - kérdeztem. Ez inkább érdekelt, mint, hogy most mit keres itt. Gondolom, ugyanazt, mint mindenki más, aki erre téved. A Klaus ügy minden természetfelettit lázba hoz, mindenki részt akar venni benne. Csak én nem. Én olyan vagyok és mindig is voltam, mint Svájc. Semmilyen. És ha engem kérdezel, ez a túlélés legjobb módja. Nem beleavatkozni mások dolgába. Ezért is van, hogy nagyon keveset tudok a most folyó eseményekről. Próbálok kimaradni. Majd, ha az én életem forog veszélyben, na akkor majd harcolok, de akkor is csak magamért. Senki másért. - Örülök, hogy látlak. - mondom kifejezéstelen arccal.
Ajánlott tartalom

Hotel Aminta Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hotel Aminta   Hotel Aminta Icon_minitime

Hotel Aminta
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Original Legend :: Játéktér: Mystic Falls :: Belváros-
Ugrás: