Original Legend
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Give in to your appetite.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
Alexis Nerren 000s4fhs
Elena
Alexis Nerren Tumblr_lizs0vhzno1qd18f6o1_500_www.kepfeltoltes.hu_
Jessica
Top posters
Jessica Frewer
Alexis Nerren I_vote_lcapAlexis Nerren I_voting_barAlexis Nerren I_vote_rcap 
Elena Gilbert
Stefan Salvatore
Christopher
Marion de Fleux
Theresa
Charlotte Petrova
Tyler Lockwood
Damon Salvatore
Caroline Forbes
Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (30 fő) Pént. Szept. 27, 2024 10:46 pm-kor volt itt.
Legutóbbi témák
» Prison - éld az életed.
Alexis Nerren Icon_minitimeSzer. Feb. 01, 2012 3:47 pm by Vendég

» The Year of the Originals
Alexis Nerren Icon_minitimeKedd Jan. 24, 2012 9:58 am by Vendég

» Elizabeth Loren Burchard
Alexis Nerren Icon_minitimePént. Jan. 20, 2012 6:17 am by Elizabeth Burchard

» SweetPoison -/Odaát és Vámpírnaplók FRPG\-
Alexis Nerren Icon_minitimePént. Jan. 13, 2012 3:14 am by Vendég

» Twilight after dark
Alexis Nerren Icon_minitimeSzer. Dec. 07, 2011 2:30 pm by Vendég

» Frances University
Alexis Nerren Icon_minitimePént. Dec. 02, 2011 4:09 am by Vendég

» Breaking Dawn
Alexis Nerren Icon_minitimeVas. Nov. 27, 2011 10:15 am by Theresa

» Vámpírnaplók Szerepjáték a 3. évadtól
Alexis Nerren Icon_minitimeSzomb. Nov. 26, 2011 10:04 am by Vendég

» Játékot! Most!
Alexis Nerren Icon_minitimeSzer. Nov. 23, 2011 12:23 am by Caroline Forbes

A hónap nagyjai
Alexis Nerren Noi_www.kepfeltoltes.hu_
Alexis Nerren Ferfi_www.kepfeltoltes.hu_
Alexis Nerren Par_www.kepfeltoltes.hu_

Alexis Nerren

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Alexis Nerren
Vámpír
Vámpír
Alexis Nerren

Hozzászólások száma : 2

Alexis Nerren Empty
TémanyitásTárgy: Alexis Nerren   Alexis Nerren Icon_minitimeCsüt. Nov. 03, 2011 3:42 am

Alexis Nerren Tumblr_lch0iifvp41qex40do1_500
~ Alexandra Nerren ~
"Tanultam a hibáimból. Most már biztosan meg tudom ismételni őket!"
~ 22 (618) ~ vámpír ~ nő ~ Megan Fox ~

once upon a time...
- Te tényleg azt hiszed, hogy ilyen könnyen át tudsz verni? - kérdezte Roner fejét csóválva - Azt hittem, tanultál a hibáidból és rájöttél, hogy nem vagyok olyan naiv, mint a többi vadász, akivel találkoztál. Nézz magadra! Itt ülsz egy széken, megláncolva és tudod, hogy bármelyik pillanatban könnyen végezhetek veled. Látom a félelmet az arcodon. - jelentette ki és egy gonosz vigyor ült ki az arcára.
Én pedig tovább játszottam a rémültet, aki csapdába esett. Egy ideig még úgy teszek, mint aki nem tud kiszabadulni, majd a megfelelő alkalommal letépem magamról a láncokat. Roner nem is olyan ravasz, mint ahogy azt gondolja. Nincs tisztában a fizikai erőmmel. Mert bár vámpír vagyok, de nő és szerinte a nők gyengébbek. Nagy tévedésben él. A kis drága még azzal sincsen tisztában, hogy hány éves vagyok. Pedig ha megtudná, lenne miért aggódnia. A magam 618 évében elég tapasztalatot és erőt gyűjtöttem ahhoz, hogy bárkivel elbánjak. És egy vadász nekem meg se kottyan. Bár elismerésem, hogy Roner kreatív kínzási módszerekkel lett megáldva. Ezért is döntöttem úgy, hogy miután kiszabadultam, még hasznossá fogom tenni őt. Hogy pontosan hogy? Idővel úgyis kiderül. Türelem, rózsát terem...
- Hogy tetszik ez a karó? - kérdezte - Szerintem gyönyörűen mutatna a már réges-rég nem dobogó szívedben. - jelentette ki, majd közelebb hajolt hozzám és felmutatta a karót. Csak egy sima karó volt, amin látszott, hogy ő faragta. Az én koromban még tudtak valamelyest faragni, de Roner-t nem áldotta meg ezen képességgel az ég.
Arra, amit mondott, csupán egy vállrándítással válaszoltam.
- Úgy látszik, tényleg meg szeretnél halni. - mondta bólogatva pár másodpercnyi csönd után. Hátat fordított és a kínzóeszközeihez ment. Ragadtam hát az alkalmon és egy hirtelen mozdulattal szabályosan letéptem magamról a láncokat, mintha csak vékony fűszálak lennének.
Mielőtt feleszmélhetett volna, mögötte termettem. Láttam, hogy a karó már nincs a kezében. Nyúlt volna érte, de pont mikor éppen csak hozzáért a fadarabhoz, egy mozdulattal a falnak nyomtam őt.
- Ravasznak hívnod magad kicsit elhamarkodott döntés volt, nemde? - kérdeztem és fenyegetően a szemébe néztem - Milyen érzés elbukni? - tettem hozzá és kárörvendően elvigyorodtam. Tökéletes pókerarcot vágott, ám egy pillanatra felfedezni véltem szemeiben a félelmet, a végtől való rettegést. Ezt sosem tudom megunni. Amikor látom áldozatom szemében a félelmet, az csak egyre jobban ösztönöz arra, hogy lassú és fájdalmas kínok közt haljon meg. Azok az idők már lejártak, amikor a magamfajták egy pillanat alatt végeztek valakivel. Viszont én most nem ölöm meg Roner-t. Még nem. Amit művelni fogok vele, rosszabb lesz neki a halálnál és minden kínzásnál. Azzá teszem, amit a legjobban gyűlöl. Én voltam az, aki megölte a családját, miattam lett vámpírgyűlölő. És most átváltoztatom. Ennél jobban nem is tudnám el cseszni az életét. Gonosznak hangzik? Ez a cél.
- Tudni akarod, milyen érzés, amikor a friss emberi vér végigfolyik a torkodon? - kérdeztem szinte haláli suttogással és hirtelen a nyakába haraptam. Éreztem, ahogy meleg vére lefolyik a torkomon, majd miután étvágyam kielégült, elhajoltam a nyakától és a szemébe néztem. Most már nem vágott pókerarcot, hanem csakis a rémületet láttam rajta eluralkodni.
A csuklómba haraptam, majd a szájára tapasztottam és hagytam, hogy jusson egy kicsi a szervezetébe a véremből. Miután elvettem onnan a csuklóm, megszólalt.
- Ha átváltoztatsz, megbosszulom és sokkal szörnyűbb halál vár rád, mint amilyet eredetileg terveztem. - mondta fenyegetéssel vegyes félelemmel. Egyik pillanatról a másikra elmosolyodtam, majd nevetni kezdtem. Hirtelen azonban abbahagytam a hahotázást és egy laza mozdulattal eltörtem a nyakát.

Pár óra múlva...

Annyira hülye nem voltam, hogy itt hagyjam őt egyedül, mert tudtam, hogy akkor eltűnne és lehet, hogy kettőnk közül én vagyok az idősebb, de vámpírként több esélye van kinyírni engem.
Szerencsére jóval előre elgondoltam a tervemet, ezért egy embert is hoztam magammal. Amikor Roner "felébredt", úgy döntöttem, gyorsan cselekszem. Beleharaptam az ember nyakába, majd odadobtam őt Roner-nek.
- Igyál, különben pár órán belül meghalsz. - mondtam, majd egy pillanat alatt ott álltam fekvő teste mellett és szánakozó tekintettel néztem le rá. Mint újdonsült vámpír, nem bírta sokáig és pillanatok alatt kiürítette az élő vérzacskót. Felnézett rám és esett is volna nekem, hogy megöljön, de én egy pillanat alatt kimentem a helyiségből és rázártam a vasajtót. Ebben a régi, elhagyatott börtönben senki nem fog rátalálni.

A hozzászólást Alexis Nerren összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 03, 2011 8:35 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Jessica Frewer
Boszorkány
Boszorkány
Jessica Frewer

Hozzászólások száma : 95

Alexis Nerren Empty
TémanyitásTárgy: Re: Alexis Nerren   Alexis Nerren Icon_minitimeCsüt. Nov. 03, 2011 7:13 am

Alexis Nerren Elfogadva_www.kepfeltoltes.hu_
Te aztán tényleg kegyetlen vagy! :O Csak nehogy összefuss velem, mert még megbánnád. Razz
Jó játékot! Wink
Vissza az elejére Go down

Alexis Nerren
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Original Legend-
Ugrás: